Accepta


Oamenii nu trebuie condamnati, judecati pe baza aspectului fizic, pentru ca acesta este dobandit la nastere, nu este o optiune. Inca de cand aparem pe lume suntem frumosi, inteligenti, ne nastem cu un intreg "pachet" de calitati pe care singuri decidem daca le fructificam sau le abandonam.

Materialele trec sub acul masinii de cusut. Daca si noi am putea proceda la fel cu defectele noastre, ar fi minunat.

De-a lungul timpului au aparut diverse sex-simboluri. Frumusetea este in prezent un atu la mare cautare, mai ales pentru cei aflati in lumina reflectoarelor. Dar de cele mai multe ori frumusetea lor este faurita din bisturiu si pensula de machiaj. Oamenii obisnuiti se desconsidera si tind sa aiba modele la care sa aspire.

Si celebritatile sunt tot oameni, fac aceleasi lucruri doar ca in schimb au in spate o "mica" armata de stilisti care se asigura ca imaginea lor este mereu impecabila, cel putin la evenimente. Pentru ca in viata de zi cu zi, atunci cand sunt surprinsi in poze, tot glamour-ul dispare si chiar si asa, unii tot transmit ceva.

Frumusetea este cea cu care ne nastem sau este produsul finit al tuturor metodelor de infrumusetare? Marilyn Monroe, chiar si acum un sex-simbol, daca nu suferea anumite interventii chirurgicale (despre care nu multi stiu), mai reprezenta un model, un ideal de frumusete?

Si ce este frumusetea cand pentru fiecare dintre noi are alta reprezentare? O percepem in mod diferit. Si totusi cum putem ajunge la un numitor comun, incat frumosul meu sa coincida cu frumosul celui de langa mine si tot asa?

Probabil ca persoanele care sunt frumoase nu doar fizic sunt percepute asa de catre toata lumea. Probabil...Mai mult ca sigur.

Comentarii

Postări populare