Test de personalitate

Iti place sa te asculti, sa iti dezvolti propria personalitate, propriile gusturi fara a te lasa ghidat de variantele care ti se ofera? Ei bine, pe jumatate ai trecut acest test.

Vrem sa credem ca suntem unici (chiar suntem), ca parerea noastra cantareste mai mult decat a altora si ca ne insusim doar ceea ce este bine pentru noi. Atunci de ce ne lasam dictati de anumite lucruri care ni se impun in mod inconstient, incat ajungem sa credem ca si noi gandeam la fel? Pentru ca inca suntem slabi si nu comunicam foarte bine cu noi, ne temem de momente de liniste in care am putea afla cine suntem si ce vrem.

Sa incepem din momentul acesta schimbarea (care este echivalenta cu cunoasterea) si sa eliminam stimulii care ne sunt oferiti pe tava, modelele.

Cum vrem sa fim originali daca aproape toti urmam aceleasi reguli? Reguli care se schimba de la an la an...daca intr-un moment ajungem sa ne identificam cu ceva, atunci anul viitor cum putem fi altcineva? E adevarat ca omul este o fiinta schimbatoare, dar atunci cand ajungi la tine, la esenta ta, ce rost are sa vrei sa incerci si altceva cand e mai bine sa dezvolti ceea ce ai aflat deja.

Daca tu deja ai urmat toti "pasii", esti declarat posesorul unui nemaipomenit cadou, personalitatea.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare