Adio, te-au iubit!


Sunt oameni care dupa ce trec in nefiinta au parte de o mare recunoastere din partea tuturor. Munca lor de-o viata este pusa pe tapet in cateva minute de stiri si cateva ore de dezbateri tv, chiar zile. Alfel, cat timp erau in viata, erau criticati, aspectele neplacute sau poate chiar inventate din viata lor erau aduse in prim-plan, incat munca cu care se prezentau in fata celorlalti ramanea undeva in umbra. Dupa moarte, toate aceste lucruri sunt sterse cu buretele si persoana decedata este ridicata in slavi. Cat cinism!

Poate ca ar fi cazul sa fie apreciati si iubiti cat sunt in viata, zic si eu. Dupa e prea tarziu. De parca ar fi o rusine sa ii arati celui de langa tine cat de mult valoreaza si cat de mult il apreciezi. E exact ca atunci cand ai luat o decizie gresita si cu timpul te gandesti cum ar fi fost daca, dar nu mai poti face nimic pentru ca nu te poti intoarce in trecut.

Daca oamenii s-ar sprijini intre ei, nu ar mai ajunge sa recurga la anumite metode de a uita anumite lucruri, nu s-ar mai izola, nu s-ar mai consuma atat si poate ar avea o viata mai buna si ceva mai lunga. Poate ca lipsa tuturor acestor factori: iubire, atentie, apreciere le-a dus soarta pe un alt fagas, impingandu-i sa ia decizii gresite.

Sa apreciem tot ce exista la momentul potrivit.

*Randurile pe care le-am scris nu sunt neaparat despre M.J, avem si noi artistii nostri care au beneficiat de acelasi tratament. Trist. Si mai trist e ca tratamentul acesta li se aplica si celorlalti oameni, in general. De multe ori neglijam persoane care merita, crezand ca avem suficient timp la dispozitie...dar uneori s-ar putea sa fie prea tarziu.

Comentarii

  1. da, o groaza de artisti de la noi au fost aproape trecuti in anonimat pana la moartea lor subita. si dupa momentul asta presa ii pupa in fund (numai ca de data asta au de ce si ar fi trebuit sa o faca cu muuuuult timp in urma). Si in sensul asta imi vine in minte cazul laura stoica. cat am detestat in momentele alea presa....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare