Motor.Action!

Fiecare interpreteaza un rol in filmul propriei vieti. Unii sunt blanzi, calzi, luminosi, sinceri, buni , darnici, sensibili, altii trufasi, lacomi, invidiosi, rai, egoisti, nepasatori. Apoi din plictiseala si uzura, rolurile se mai schimba. Sunt actrita vietii mele, esti actorul vietii tale. Si mai mult decat atat, ne putem regiza intreaga viata.

Azi pot sa rad, chiar daca sufletul are buzele inclestate si intr-un rau se scalda si pot sa zbor chiar daca aripile mi-au fost taiate, pot sa visez chiar daca ei imi zic ca nu e bine sa o fac. Si pot sa fac si invers, cand sufletul cu buzele senine e si intr-un rau se scalda, sa plang, sa nu aleg sa zbor, desi am aripi, sa nu visez desi plansa de vise ma asteapta. Aleg totusi primul rol.

De ce sa ma limitez? Limite ne punem singuri, mintea noastra ne pune piedici si capcane, de care trebuie sa ne ferim, sa nu cadem in ele. Asa ca e mai bine sa ii lasam culoar liber fericirii, ca sa ii facilitam drumul catre noi. Fara prejudecati, resentimente, regrete, sa ne descatusam mintea si sa ne-o lasam ghidata de inima. Sa ajunga pe ce meleaguri vrea ea, nu noi. Cand suntem actorii vietii noastre, uneori ne distribuim in roluri gresite. Rolurile bune cu siguranta pun intr-o lumina buna pe oricine. Si inca o data, personajul pozitiv este cel apreciat.

Orice scenariu e posibil, dar nu oricare e si bun. Chiar sta in puterea noastra sa ne trasam drumul propriilor ganduri, care candva devin fapte. Daca doar gandind atragem lucruri, punandu-le pe o foaie si vorbind despre ele, imaginandu-ne ca au prins viata, aproape ca le-am dobandit. Asa ca daca stiti ca nu sunteti regizori tocmai buni, mai lucrati cu voi sau lasati-i pe altii sa va indrume.

P.S: aveti grija ce rol va alegeti sa jucati!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare