Naked soul

Astazi vom vorbi pe scurt, cat sa puteti savura o cana de ceai, despre cosmetice si cum se realizeaza machiajul perfect. Sunt o serie de tutoriale pe internet, dar va asigur ca modalitatea aceasta de machiaj este noua si inedita! Intai de toate vom incepe cu hidratarea sufletului, aceasta etapa fiind esentiala. Dupa ce am executat acest pas, putem trece la urmatorul si aplicam un strat uniform de fond de ten. Apoi dam cu pamatuful de fard putin pe valvule, un strop de ruj pe miocard si rimel pe artere. Si suntem gata de plecare.! Incercam sa nu intram in contact cu alte suflete pentru a nu le lasa urme.

Dar stiti ce? Nici nu trebuie sa aplicati acest machiaj, nu aveti nevoie de masti. Nu! Daca v-ati saturat si vreti sa mangaiati, sa imbratisati, sa sarutati toate sufletele care va ies in cale, fie doar pentru cateva zile, renuntati la a fi altcineva. Faceti in asa fel incat sa existe congruenta intre cum sunteti, cine sunteti si cum sunteti perceput. Atunci, riscul de a pata suflete se diminueaza considerabil.

*Pont: Una bucata reteta pentru hidratarea sufletului: un cocktail din ganduri pozitive, curate, optimism si iubire, consumat de cate ori doriti + o crema extrem de hidratanta din zambete :)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare