Neamunit sa scriem File de poveste

File de poveste- si oameni de poveste pot spune dupa ce i-am cunoscut pe toti cei implicati in acest proiect minunat, organizat de asociatia Neamunit, care aduce la un loc oameni pasionati, cu sufletul mare, iubitori de frumos, cu dorinta de a fi aproape de semeni si de a le oferi sprijin si iubire.

In primul weekend de poveste care a avut loc in perioada 4-5 octombrie oameni din tot Bucurestiul au pus mana de la mana si-au luat cu asalt locatia in care se donau cartile, spre incantarea tutoror celor de la Neamunit. La Copac (Str. Pitar Mos, nr. 23) s-au adunat carti care de care mai interesante, din toate domeniile. S-au strans in total in jur de 370 de carti (manuale, dictionare, enciclopedii, carti de colorat), cateva jocuri si rechizite.

Cei care au facut o vizita si au donat carti au venit la ei si cu o poveste si cu incredere in proiectul "File de poveste" si in ideea ca impreuna putem sa cladim un viitor frumos sau cel putin un inceput de viitor frumos copiilor defavorizati. Neamunit are o multime de idei in minte, "File de poveste" fiind intaiul copil, care cu siguranta cu sprijinul vostru, al tuturor, se va dezvolta armonios si va creste maret.

"Cateva zile m-am chinuit sa gasesc o -formula magica- sau mai bine zis, m-am chinuit sa gasesc acel ceva genial pentru proiectul File de Poveste, insa acum am gasit genialul in cartile voastre, in prezenta voastra. De fapt genialul este in voi!" (Roxana Hanganu, ambasador al proiectului File de poveste)

"Mintea omului la fel ca si trupul are nevoie de hrana. Cartile sunt hrana minții, iar daca sunt carți bune, devin si hrana pentru suflet! Speram ca aceasta initiativa sa adune cat mai multi dăruitori de cărti bune, și astfel sa vedem in jur: azi câțiva, maine un pic mai mulți, oameni mai isteți, mai sprinteni la minte si la suflet, oameni mai buni, Oameni!" (Vlad Mirita, tenor)

"Cred ca impreuna putem scrie "file de poveste". Sa fim pasatori in timpuri in care nepasarea castiga teren. Udam copacul cunoasterii cu speranta ca roadele sale vor hrani generatii intregi. Succes! "Neamunit " sa scriem FILE DE POVESTE!" (Aureliu Surulescu, actor)

"Sportul inseamna educatie. Am vazut multi tineri pierzand calea din lipsa de educatie si posibilitati. Pentru asta cred in File de poveste". (Florin,vicecampion european-juniori la box si campion national culturism din 1984 - 1988, câștigător a 10 competiții de gen internaționale, campion vice-balcanic si balcanic) 

Scrie si tu o fila de poveste alături de voluntarii Asociatiei Neamunit.
 Implica-te si tu alaturandu-te voluntarilor NEAMUNIT.
Cine este NEAMUNIT?

NEAMUNIT este o asociatie reprezentata de tineri cu varste cuprinse intre 20-38 de ani, din varii domenii de activitate,  cu filiale in 5 orase, fiecare dintre ele incercand sa ajute si sa isi coordoneze actiunile cu Bucurestiul. De exemplu, pe timpul iernii ajuta cu hrana oamenii strazii, strang ajutoare pentru diferite locuri si cauze, participa la actiuni de deszapezire sau igienizare acolo unde este nevoie. 

Unde ii gasesti pe cei de la Neamunit? Pe contul lor de facebook- aici sau pe site-ul lor-aici

Proiectul -File de poveste- face parte din proiectul Gift Matching sustinut de UniCredit Tiriac Bank si isi doreste sa construiasca cu ajutorul dumneavoastra doua biblioteci, terenuri sportive si doua parcuri in Comuna Tataru din jud. Prahova, respectiv Comuna Slobozia din jud. Giurgiu. Scopul este acela de a-i ajuta pe copii sa deprinda obiceiul de a citi, de a descoperi taramul cartilor, universul creativ si de a isi dezvolta aptitudinile.

Pentru ca multi dintre voi ati vrut sa faceti si donatii si va multumim pe aceasta cale, va lasam la dispozitie conturile destinate strangerii de fonduri:
RO24 BACX 0000 0010 6513 7000 (RON)
RO94 BACX 0000 0010 6513 7001 (EUR)

Proiectul -File de poveste poate fi sustinut si printr-un vot pe site-ul: 

http://1000balkan.com/en/projects/view?id=63#sthash.dLGG4biX.dpufComentarii

Postări populare