Iubește-ți țara ca pe mama taRomânia este o țară minunată, cu oameni minunați, câtă vreme o vom iubi și o vom privi ca pe mama noastră. Cea care ne naște, ne crește, ca apoi, la rândul nostru, când devenim adulți, să avem grijă de ea. Mamei tale i-ai adresa cuvinte jignitoare? I-ai căuta defecte? Ai părăsi-o pentru o mamă străină, una mai bună?

Sentimentul de întoarcere la rădăcini, conexiunea dintre noi toți, cu inimile bătând la unison...același duh, aceleași idealuri. Televizorul, ziarele, pozele, rețelele de socializare niciodată, dar absolut niciodată nu vor putea transmite experiența pe viu, emoțiile.

România, unește-te!

Iubește-ți țara ca pe mama ta. Ai grija de ea, ocrotește-o, n-o abandona și niciodată n-o uita. Căci ea și-a deschis pântecele pentru tine și glasul ei te cheamă să fiți împreună, nu doar din când în când sau doar o dată pe lună. Așa cum de mic ea te-a vegheat, vegheaz-o și tu! Iubește-o și crede în ea, căci fără ea n-ai fi fost. N-ai fi fost tu, n-aș fi fost eu, n-am fi fost toți. Și nu în ultimul rând, crotește-o, căci are nevoie mai mult ca oricând!

Comentarii

Postări populare